Brunch - När öppnar din restaurang

Många som öppnar en restaurang kommer att ha olika öppettider. Här är det naturligtvis ägaren som sätter dessa och blir därmed den som styr vad som kan serveras i restaurangen.

Här finns det de som vill öppna tidigt för att kunna servera frukost, för att sedan kanske fungera som lunchrestaurang och ha stängt på kvällarna. Sedan finns det de som öppnar för lunch och har efter det öppet ända till senare på kvällen. Nu finns det många som uppskattar det som kallas för brunch, vilket då enkelt kan kombineras med de flesta val av öppettider.

Brunch är då något som är en kombination av frukost och lunch. Vanligtvis brukar detta anses vara för de som har tid att sova till 11-tiden för att sedan gå ut och käka något. Hur som helst kan det passa många människor. Brunch kan du som restaurangägare välja att servera varje dag, och på så sätt kunna ha ett alternativ till frukost samt även ett alternativ för alla de som annars beställer dagens rätt eller liknande. De enda gånger som du inte kan servera brunch är om du väljer att enbart öppna på eftermiddagen och ha öppet till sent på kvällen.